Proizvođač: MUSTELA
Šifra artikla: 02140109
Raspoloživost: Na zalihi
30.90 KM

STELATRIA® zaštitni gel za pranje posebno je oblikovan za novorođenčad, bebe i djecu. Oblikovan je za čišćenje iritacija na koži (ispucala koža, suha područja, osipi kao što su kozice, iritacije oko usta, u preklopima kože itd.). Također se može koristiti za svakodnevnu intimnu higijenu (za djevojčice i dječake) i za vrijeme osipa.

STELATRIA® zaštitni gel za pranje čisti, umiruje i pročišćava kožu zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima prirodnog porijekla:

  • Nježno čisti kožu i sluznicu - bez iritacija ili isušivanja - zahvaljujući ultra nježnim sastojcima za čišćenje prirodnog porijekla.
  • Rizik širenja bakterija je smanjen, a koža je pročišćena zahvaljujući djelovanju bakra, cinka i BioEcolia®, patentiranom aktivnom sastojku prirodnog porijekla koji pomaže održavanju zaštitne flore kože.
  • Koža je umirena i omekšana zahvaljujući formuli obogaćenoj aloe verom.
 

Glavni sastojci prirodnog porijekla:

  • BioEcolia®: održava zaštitnu floru kože.
  • Kompleks mikronutrijenata bakra - cinka - mangana: ubrzava obnovu kože.

Način primjene: Koristite svakodnevno na iritiranim područjima lica i tijela, za intimnu higijenu. Izlijte par kapi na dlan (mokre) ruke. Operite bebu pjeneći proizvod. Isperite čistom vodom. Nježno posušite i posebnu pažnju obratite na pelensko područje i pregibe kože (pazuha, bedra, vrat, itd.). Samo za vanjsku upotrebu.

Kako bi optimizirali djelovanje STELATRIA® zaštitnog gela za pranje na iritiranim područjima bebine kože (ali ne na sluznici!), možete ga koristiti u kombinaciji sa Stelatria kremom koja će pomoći obnoviti kožu.
Oznake: { MUSTELA, STELATRIA,