Za dostavu narudžbe na teritoriju Bosne i Hercegovine potrebna su 1 do 5 radnih dana (subote, nedjelje i praznici isključeni) ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikala. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti pošiljku, o čemu dobijate propratno obavještenje, zadržavate pravo da prekinete narudžbu ili da izvršite rezervaciju i pričekate da naručeni proizvod postane dostupan. Pošiljke isporučujemo putem partnera brze pošte ili direktno putem našim dostavljača.


Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine se realizira u roku od 2 do 5 radnih dana nakon odašiljanja paketa (subote, nedjelje i praznici isključeni) osim manjih mjesta, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje brze pošte.


Sve narudžbe pristigle do 15:30h obrađujemo isti dan zavisno o dostupnosti naručenih artikala. Sve narudžbe pristigle poslije 15:30h zbog tehničkih mogućnosti i reda vožnje brze pošte, šaljemo u toku sutrašnjeg dana u zavisnosti o dostupnosti naručenih artikala.


Internet apoteka ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke, uslijed “više sile” i stanja na regionalnim putnim komunikacijama. Prije isporuke svaki artikal provjeravamo od oštećenja. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave. Za iznos narudžbe manje od 49,99 KM trošak dostave snosi naručitelj i ona iznosi 6,00 BAM (PDV uključen) za sva mjesta u Bosni i Hercegovini. Za narudžbu u iznosu od 50,00KM do 99,99KM naručitelj plaća dostavu u iznosu od 3,00KM (PDV uključen), a za iznos narudžbe (ukupno, samo proizvodi) iznad 100,00 KM DOSTAVA JE BESPLATNA za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.*Dostavu vršimo samo na teritoriju Bosne i Hercegovine