Kategorije
media
Kolagen predstavlja jedan od ključnih faktora koji djeluju protiv prvih znakova starosti i njihove prevencije.

Kolagen pripada skupini proteina, odnosno polipeptida koje naš organizam sam sintetizira.
Samim nedostatkom kolagena u organizmu dolazi do prvih znakova starenja kože kao što su bore, pojava celulita, koža je izrazito suha i kao gavni pokazatelj smanjene proizvodnje koagena jeste opadanje ''tonusa'' kože. Od svih proteina u našem tijeu kolagen zauzima najveće mjesto i on se smatra za jedan od ključnih proteina zdravlja i ljepote, odnosno našeg mladolikog izgleda. Kao što znamo, Viamin C pomaže u proizvodnji odnosno sintezi kolagena u našem tijelu ali isto tako znamo da kada ostvarimo dvadeset i pet ljeta, naša koža odnosno tijelo počinje da gubi koncentraciju kolagena u istoj za otprilike 1-1.5% po godini.
Ovisno o načinu života, ishrani i njezi to može biti prije 25te godine ili kasnije ali s obzirom na današnji ubrzan način života isami procesi u našem organizmu su ubrzani.

Kako biste spriječili gubitak kolagena u Vašem organizmu, ili ako ste primijetili neke od promjena na Vašoj koži lica i tijela u zadnje vrijeme a povezane su sa gubitkom kolagena ili nedostatkom, donosimo Vam par preporuka kako da zadržite blistav izgled i zdravlje uz jedan tako jednostavan a toliko esencijalan protein za naš organizam i ljepotu.

Ukoliko želite ili ste razmišljali da probate neki od kolagen dodataka prehrani, naša preporuka je svakako Yasenka Skinage Collagen koji je čak u koncentraciji od 5000mg. Dolazi u pakovanju od 500ml, kombinacija hidroliziranog kolagena, vitamina C, hijaluronske kiseline i resveratrola djelovati će iznutra odnosno nadomjestiti ćete sa samo 50ml dnevno kolagen koji je potreban Vašoj koži i tijelu. Savršen preparat kao prijatelj koji će zajednos Vama prkositi godinama.

Kada je koža u pitanju,
Vichy Liftactiv Collagen Specialistkrema, nudi savršen izbor njege protiv starenja uz stimulisanje proizvodnje prirodnog kolagena u dermisu kože sa dugoročnim vidljivim rezultatima. Vichy mineralizirana voda u kombinaciji sa anti-age peptidom tj. kolagenom i vitaminom Cg radi korekciju znakova starenja ali i stimulisanje proizvodnje istog.

Divno zar ne?

Svakako Vam preporučujemo da jedno od navedenih proizvoda bude već sutra vaš izbor u svakodnevnoj rutini ali isto tako da gledate na ovo kao ''zalihe ljepote i zdravlja za buduće dane'' jer u vom slučaju vrijedi jedna poslovica:''Čemu liječiti kada možemo spriječiti?'' Zato krenite već odmah sa upotrebom kolagena i probudimo zajednosvijest kod svih o važnosti samog kolagena u našem organizmu.

Ostanite nam zdravi i lijepi!

Super apoteka Team

Komentari: 0

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena*