Proizvođač: WELEDA
Šifra artikla: 2140098
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

18.50 KM

Količina

Kada Vaša beba plače, često želi samo koristiti svoj glas ili poručiti da želi da ima nekog pored sebe. Ali isto tako može biti i da ima grčeve u stomaku. Organi za probavu se prilagođavaju novoj okolini izvan majčinog stomaka.
 
Weledino ulje za bebin stomak njeguje i opušta. Blagi sastav zasnovan na bademovom ulju je posebno napravljen za opuštajuće masaže bebinog stomaka. Prirodna eterična ulja mažurana, rimske kamilice i kardamona se tradicionalno koriste za poboljšanje probave. Preventivna i blago njegujuća masaža stomaka sa uljem za bebin stomak može spriječiti pojavu neugodnih vjetrova. Redovita primjena pomaže bebi, da uspostavi  pravilan životni ritam, koji joj je potreban sa skladan razvoj.
 
Uputstvo za masažu: Obratite pažnju da je prostor u kojem se nalazi beba topao i da su ruke ugodno tople. Stavite ulje na dlanove i malo ga zagrijte trljajući ga među dlanovima, i umasirajte  ga oko pupka laganim pokretima u smjeru kazaljke na satu. Babice preporučuju da se masaža u obliku spirale, radi do lijeve noge (vidjeti na skici). Ova masaža se pre- poručuje posebno kod grčeva u stomaku.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod