Proizvođač: THALGO
Šifra artikla: 02151100
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

60.50 KM

Količina

Dajte svojoj koži ugodan san! Ova noćna krema nove generacije, stvara "infuzijski veo" za postepeno otpuštanje aktivnih sastojaka tokom noći, ostavljajući vašu kožu hidriranom, osvježenom i obnovljenom.

Za dehidriranu kožu i koži kojoj nedostaje sjaja.

Thalgo gel tekstura kreme za noćnu hidrataciju i regeneraciju kože.

Osvježavajuća tekstura koja ''budi'' kožu i otklanja znakove umora. Formulacija bazirana na mikroinkapsuliranoj hijaluronskoj kiselini, Seve Bleue vodi iz srca okeana i ključnom sastojku za regeneraciju i zdrav izgled kože. Mekstoksin, pro-melanin peptid, 155 puta snažniji od melanina, podstiče prirodne procese regeneracije kože.

Za odmornu kožu kao da ste spavali cijelu noć. Može se koristiti kao i maska gdje se jednom sedmično nanese u debljem sloju naveče a ujutro ispere.

Lumisource

- Detoksificira

- Zaglađuje kožu

*Hijaluronska kiselina - nova generacija

Potiče endogenu proizvodnju hijaluronske kiseline od strane keratinocita i podstiče ih na razmnožavanje, pojačavajući obnovu ćelija.

*Mélatoskin

Anti-umor, pojačava noćni proces oporavka kože

*Hijaluronska kiselina

Glatkoću i opuštenost

*Alga 'patch'

Omogućuje difuziju aktivnih sastojaka tokom noći

Pakovanje: 50ml

Primjena: Nakon čišćenja svako veče nanesite na lice i vrat u finom sloju i pustite da formula učini svoju magiju. U trenucima kada koža izgleda posebno umorno koristite kao masku i nanesite velikodušni sloj, ostavljajući je da djeluje preko noći, bez uklanjanja.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: THALGO, SOURCE MARINE SLEEPING CREAM, NOCAN KREMA, NOCNA NJEGA, HIDRATACIJA, DEHIDRIRANA KOZA, KOZA BEZ SJAJA, UMOR, HIJALURONSKA KISELINA