Proizvođač: SVR
Šifra artikla: 12009
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

78.00 KM

Količina

SVR A serum, predstavlja serum sa  visokom koncentracijom vitamina A za reteksturiranu kožu već za 7 dana.

Ultrakoncentrirani vitamin A serum pruža savršenu njegu u cilju obnavljanja kože te zaglađivanja iste. Iz dana u dan tekstura kože je pročišćena, kvaliteta kože se poboljšava i koža izgleda mlađe. Namijenjen svim osobama koje žele da se riješe problema kao što su: hiperpigmentacija, bore, pore.

Vitamin A / retinol referentni je aktivni sastojak protiv starenja koji ponovno teksturira kožu i ispravlja duboke bore. Moćnih, 0,3% koncentracije retinola  dovoljno je za svakodnevnu upotrebu sa vidljivim rezultatima. SVR je odabrao dva oblika čistog vitamina A, od kojih je jedan inkapsuliran radi učinkovitosti na svim razinama epidermisa kože  i optimalne tolerancije za osjetljivu kožu. Njihova kombinacija nježno zaglađuje površinu kože i obnavlja epidermis.

Sastoji se od dva čista oblika retinola i to:
- Čisti retinol koncentriran na 0,1%
-
Čisti retinol, kapsuliran na 0,2% - kontinuirano se oslobađa u epidermisu.

Pakovanje: 30ml

Primjena: Ujutro i navečer nanijeti 2-3 kapi seruma na očišćeno lice prije kreme ili pudera. Izbjegavati područje oko očiju.  Ukoliko imate osjetljivu kožu, serum koristiti svaki treći dan kako bi se izbjegle alergijske reakcije na vitamin A.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: SVR, VITAMIN A, RETINOL, HIDRATACIJA, STARENJE, HIPERPIGMENTACIJA, SERUM ZA LICE, BORE, SUHA KOŽA, HIPERPIGMENTACIJA, ANTI AGE, NJEGA PROTIV STARENJA

Slični artikli