Proizvođač: MEDEX
Šifra artikla: 10168
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

43.90 KM

Količina

Kolagenflex sadrži kolagen Fortigel ® bjelančevinu s niskom molekulskom masom, dobivenom posebnom patentiranom tehnologijom. Sadrži male čestice kolagena, koji se u tijelu izuzetno dobro apsorbiraju.

Kolagen predstavlja 30% svih bjelančevina u ljudskome organizmu te je tako najzastupljenija bjelančevina u našem tijelu. Nalazi se u hrskavici, kostima i tetivama. Hrskavica je čvrsto i elastično tkivo koje u zglobovima ublažava udarce i zadržava zglobnu tekućinu. Starenjem se količina kolagena u tijelu smanjuje, zato proces regeneracije nije više dovoljno učinkovit, a to se vidi u sve težem kretanju.

Nadoknadite manju količinu kolagena u tijelu dodatkom prehrani Kolagenflex koji osim kolagena Fortigel® sadrži i vitamin C koji ima ulogu u stvaranju kolagena za normalan rad hrskavice i kostiju.

Pakovanje: 14 vrećica po 10g

Primjena: Preporučena dnevna količina jest sadržaj 1 vrećice (10 g). Umiješajte u jogurt, sok, vodu ili drugo piće i pričekajte da se dobro otopi. Tako se kolagen najbrže apsorbira u organizam. Preporučuje se svakodnevno uzimanje najmanje 3 mjeseca.

Upozorenja:

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Ako se pojave znakovi preosjetljivosti, proizvod prestanite koristiti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: MEDEX, KOLAGEN, HRSKAVICA, ZGLOBOVI, KOSTI, POKRETLJIVOST