Šifra artikla: 02151047
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

26.50 KM

Količina

Za masnu kosu

Šampon s koprivom, za kontrolu zamašćivanja.

Korijen bijele koprive bogat je djelatnim tvarima koje reguliraju lučenje sebuma. Za čisto vlasište te laganu i prozračnu kosu.

Kopriva, izvanredna biljka iz porodice Urticaceae, tradicionalno se upotrebljava zbog svojih brojnih medicinskih svojstava. Odabrana vrsta je Urtica dioica L., čiji je korijen bogat potentnim seboregulirajućim sastojkom.

Zahvaljujući svojoj uravnotežujućoj bazi za čišćenje, ovaj šampon nježno uklanja višak sebuma. Vlasište je pročišćeno, kosa ostaje lagana i zadržava svoj volumen i lepršavost. Razmak između uporabe šampona može se postupno povećavati.

Bez parabena. Bez silikona. Biorazgradiva formula (u skladu s međunarodnom normom OECD 301B)

Suhi šampon za kontrolu zamašćivanja. Za masnu i tamnu kosu. Čisti kosu bez vode. Jedinstvena kombinacija ekstrakta koprive sa svojstvima kontrole zamašćivanja i vrlo adsorbirajućih prašaka.
Pigmenti prirodnog porijekla. Nevidljivi finiš. Masnoća je adsorbirana, a kosa je u 2 minute čista, lagana i punog volumena.
Produžuje vrijeme između dva pranja.

Pakovanje: Šampon 400ml + Suhi šampon 150ml

Primjena: Nanesite na mokru kosu, zapjenite i isperite. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite.

Suhi šampon protresite prije upotrebe i raspršite na kosu (bliže vlasištu) s udaljenosti od 15 cm. Pričekajte 2 minute, a zatim temeljito iščetkajte kosu.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: KLORANE, SAMPON, NJEGA KOSE, MASNA KOSA, SUHI SAMPON, KOPRIVA, BILJNI SAMPON