Proizvođač: PRECISION HEALTHCARE
Šifra artikla: 15793
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

13.50 KM

Količina

Klearvol sadrži prirodna eterična ulja bora (Pulmilio, Sylvestris i terpineol), mentol i timol koji također osvježavaju zrak i isporučuju umirujuće prirodne pare.

Borove iglice poznate su po jakoj aromi, samo jedan njuh čistog borovog ulja može vas podsjetiti na božićno drvce. Mnogo je blagodati borovog ulja, a mi smo ga odabrali zbog njegove sposobnosti da otkloni mentalni stres iz mnogih izvora, osvježi raspoloženje i ublaži nervnu napetost.

Mentol, prirodni proizvod biljke paprene metvice, široko se koristi kao prirodni proizvod u kozmetici, hrani i kao aroma. Mentol ima efekat hlađenja i pomaže u osvežavanju vazduha.

Majčina dušica se široko koristi kao biljka i začin za hranu. Osim što oživljava ukus hrane, biljka majčine dušice je i izvor eteričnog ulja timijana koje se koristi vjekovima. Tokom srednjeg vijeka, timijan je davan vitezovima i ratnicima prije nego što su krenuli u bitku. Za to vrijeme, timijan se često stavljao ispod jastuka kako bi se potaknuo miran san i odagnao noćne more.

Bor + timijan za slatke snove.

Pakovanje: 10 kapsula

Primjena: Za djecu iznad 3 mjeseca, stariju djecu i odrasle - Pažljivo odrežite vrh kapsule makazama. Uvjerite se da je vrh okrenut nadole i dalje od lica. Iscijedite tečni sadržaj na komad tkanine ili maramice.
Kada se koristi da djecu ili dojenčad, uvjerite se da je tkanina ili maramica koja se koristi osigurana i potpun van domašaja.
Za inhalaciju odraslih i starije djece - Iscijediti sadržaj kapsule u vrelu vodu za direktnu inhalaciju ili u ovlaživač zraka ili difuzer za osvježenje prostorije.

Upozorenje: Ukoliko bolijete od epilepsije ili ste u drugom stanju prije korištenja ovog proizvoda konsultujte se sa ljekarom.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: KLEARVOL, INHALACIJA, BOROVE IGLICE, MAJČINA DUŠICA, MENTOL, ZDRAVLJE DJETETA, ODRASLI, BEBE

Slični artikli