Proizvođač: HEALTH AID
Šifra artikla: 02010533
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

44.80 KM

Količina

HeartMax™ je specijalna formula koja objedinjuje Omega-3 EPA/DHA kiseline, bijeli luk, amino-kiseline i moćne antioksidanse i pomaže u očuvanju z,dravog srca, krvnih sudova i povoljnih vrijednosti holesterola.

Preparat HeartMax britanske kompanije HealthAid sadrži čitav niz sastojaka koji su neophodni za očuvanje zdravog srca i njegovu potpunu funkcionalnost. Ispitivanjem sportista i rekreativaca je dokazano da aminokiselina taurin povećava jačinu lijeve srčane komore i u mirovanju, a naročito tokom umjerene, svakodnevne fizičke aktivnosti.
Aminokiselina karnitin ima naučno dokazani zaštitni efekat na srčani mišić kod ljudi koji su već preživjeli srčani napad i na taj način obezbeđuje takozvanu sekundarnu prevenciju ponovnog infarkta.
Pored ovih aminokiselina, HeartMax kapsule sadrže još i visoku dozu koenzima Q10, koji je naročito bitan kod osoba koje uzimaju lijekove za sniženje holesterola, takozvane statine, jer on štiti srce od neželjenih oštećenja koja ova grupa lijekova može izazvati tokom dugotrajne upotrebe. Osim toga, koenzim koji se nalazi u HeartMax-u deluje povoljno i na bolove u mišićima, koji su uobičajeni neželjeni efekat u terapiji povišenog holesterola.
Svi nabrojani sastojci, zajedno sa visokom dozom Omega-3 nezasićenih masnih kiselina i ekstrakta crvenog grožđa i bijelog luka, koji se takođe nalaze u kapsulama HeartMax, obezbeđuju kompletnu podršku za zdravo srce, kontrolu krvnog pritiska i masnoća u krvi, kao i elastičnost svih krvnih sudova u organizmu.

  • Za očuvaju zdravlje srca
  • za održavanje holesterola u granicama normale
  • kod problema sa cirkulacijom
  • od genetskih srčanih oboljenja
  • za očuvanje zdravlja, poboljšanje kvaliteta i produženje životnog vijeka

Način primjene: Odrasli i djeca preko 16 godina, dvije kapsule dnevno uz obrok. 

Pakovanje: 60 kaspula

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: HEARTMAX, OMEGA, BIJELI LUK, SRCE, KRVNI SUDOVI, HOLESTEROL