Proizvođač: GLORIA PRIRODNA KOZMETIKA
Šifra artikla: 10452
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

36.75 KM 52.50 KM

Količina

Za kosu koju možemo zvati savršenstvo bez mane, Gloria je kreirala serum za jačanje kose na bazi nevjerojatnog murumuru maslaca. Oštećenja, pucanje vrhova i opadanje kose će postati stvar prošlosti, a nepodnošljiva lakoća postojanja će biti vaša nova stvarnost.

Gloria x Dia Mara serum za jačanje kose dio je najmlađe generacije proizvoda prirodne kozmetike Gloria kreiran u suradnji sa Dia Marom. Zajedničko svojstvo ove generacije je jedan sasvim nov, iznimno učinkovit i jako rijedak sastojak, a to je murumuru maslac, čiji je jedini zadatak da vašu kosu učini jakom, sjajnom i dugoročno zaštićenom. U kombinaciji sa biljnim uljem brokule, koje sprječava pucanje vrhova, serum će na vlasima kose stvoriti zaštitni sloj, najbliži upotrebi silikona, ali takav koji je potpuno čist i siguran za vašu kosu.

Samo par kapi razmazanih na vašim dlanovima i par nježnih prolazaka kroz suhu i čistu kosu će biti sasvim dovoljni da zauvijek promijene njen izgled, čineći ju iznimno sjajnom, ujedno jačajući svaku pojedinu vlas. Bonus učinak krije se u potpunom smanjenju dosadnog elektriciteta u kosi, što znači uživanje u svim vremenskim uvjetima i svim odjevnim predmetima.

Učinci: Sjajna i mekana kosa, jača dlaka, smanjen elektricitet

Glavni sastojci: Murumuru maslac, biljno ulje brokule, argana i makadamije, vitamin E, keratin, ružmarin, kokosov maslac, eterično ulje bugarske ruže

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: GLORIA, PRIRODNA KOZMETIKA, SERUM ZA KOSU, NJEGA KOSE, JACANJE KOSE

Slični artikli