Proizvođač: GLORIA PRIRODNA KOZMETIKA
Šifra artikla: 02151277
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

15.00 KM

Količina

Gloria maska za lice od zelene gline kreirana je sa izuzetno važnim ciljem, da djeluje protuupalno, te da očisti, nahrani i omekša vašu kožu.

Svi njeni sastojci odabrani su s posebnom pažnjom kako bi se dostigao ovaj cilj.

Maska za lice od zelene i bijele gline je dubinski tretman najprikladniji za pročišćavanje i remineralizaciju masne kože. Hladno prešana ulja koštica marelice i avokada, te eterična ulja čajevca i prave lavande, zadužena su za protuupalno djelovanje, a tretman istovremeno omekšava i hrani epiderm kože. Zbog visokog sadržaja mikro-hranjivih sastojaka i minerala prisutnih u glini, rezultat korištenja maske je zdrava i blistava koža.
Korištenje maske preporučuje se jednom u 10 dana.

Sadržaj maske je potrebno nanijeti na lice, te sačekati do 15 minuta kako bi se maska osušila. Nakon toga, lice najprije treba isprati toplom, pa tek onda hladnom vodom. Poslije ovog tretmana, koži će izuzetno koristiti nanošenje hranjive kreme za lice.

inci: pročišćavanje i remineralizacija masne kože / protuupalno djelovanje / hranjenje epiderma/ reguliranje viška sebuma

Glavni sastojci: zelena glina, marelica, avokado, čajevac, lavanda, palmarosa


Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: GLORIA, PRIRODNA KOZMETIKA, MASKA ZA LICE ZELENA GLINA, AKNE, MASNA KOZA, MASKA ZA LICE, ANTIACNE, VISAK SEBUMA, CISCENJE MASNE KOZE