Proizvođač: EYUP SABRI TUNCER 1923
Šifra artikla: 13494
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

14.00 KM

Količina

Certificiran je sa V-LABEL-om od strane Europske asocijacije vegana i vegetarijanaca, što je dokazano rezultatima ispitivanja u međunarodno akreditovanim laboratorijama da u formuli šampona sa prirodnim maslinovim uljem nema životinjskog sadržaja.

Svojom formulom koja sadrži 100% prirodno maslinovo ulje, štiti prirodnu ravnotežu vlažnosti vaše kose, pročišćava je bez oštećivanja pramenova kose i pomaže u njenoj ishrani od korijena do vrhova. Vašoj kosi daje zdraviji i sjajniji izgled njegujući vlasište s prirodnim maslinovim uljem u svom sadržaju.

Provitamin B5, koji ima snažna hidratantna i regenerirajuća svojstva, prodire duboko u vaše vlasište, omekšava kosu, povećava njenu izdržljivost i fleksibilnost. Zahvaljujući svojim prirodnim aktivnim sastojcima, pruža efikasno rješenje protiv peruti i stvaranja peruti.

Sa svojom posebnom formulom bez parabena, pogodan je za svakodnevnu upotrebu za sve članove porodice

Pakovanje: 600ml

Primjena: Uklonite prozirni sigurnosni poklopac, otvorite pumpu okretanjem u smjeru strelice. Uzmite odgovarajuću količinu šampona na dlan i nježno umasirajte vlasište i zapjenite. Isperite sa dosta vode. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Preporučljivo je koristiti ga kontinuirano za bolje rezultate. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa dosta mlake vode.
Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EYUP, ŠAMPON, ULJE MASLINE, DEHIDRIRANA KOSA, NJEGA KOSE, SJAJNA KOSA, PERUT, PROVITAMIN B5, HIDRATACIJA, PRIRODNA KOZMETIKA