Proizvođač: EYUP SABRI TUNCER 1923
Šifra artikla: 13494
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

14.00 KM

Količina

Šampon ulja macadamie je certificiran sa V-LABEL-om dodijeljenom od strane Europskog udurženja vegana i vegetarijanaca, što dokazuje da u njegovoj formuli nema životinjskog sadržaja, a rezultati su testirani u međunarodno akreditovanim laboratorijama.

Svojom formulom koja sadrži 100% prirodno ulje makadamije, revitalizira i njeguje vašu kosu, koja je bila izložena proceima kao što su farbanje, meliriranje i posvjetljivanje kose, zahvaljujući sadržaju Omega 7, te joj pomaže da dobije oblik i sjaj.

Sa svojstvom hidratacije ulje makadamije djeluje kao odličan magnet za vlagu. Sa posebnim UV zaštitnim aktivnim sastojcima koji podržavaju dugotrajnu postojanost vaše obojene kose, štiti vašu kosu od sunčevih zraka i negativnih faktora uzrokovanih visokim temperaturama.

Uz biotin, multivitaminski kompleks i ekstrakt divljeg kestena u svom sadržaju, pruža intenzivnu njegu zdrave kose i vlasišta i pomaže vašoj kosi da povrati prirodni sjaj. Sa svojom posebnom formulom bez parabena, pogodan je za svakodnevnu upotrebu za farbanu kosu.

Pakovanje: 600ml

Primjena: Uklonite prozirni sigurnosni poklopac, otvorite pumpu okretanjem u smjeru strelice. Uzmite odgovarajuću količinu šampona na dlan i nježno umasirajte vlasište i zapjenite. Isperite sa dosta vode. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Preporučljivo je koristiti ga kontinuirano za bolje rezultate. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa dosta mlake vode.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EYUP, ŠAMPON, MAKADAMIJA, FARBANA KOSA, NJEGA KOSE, SJAJNA KOSA, OBLIKOVANJE, BIOTIN, EKSTRAKT DIVLJEG KESTENA, PRIRODNA KOZMETIKA