Proizvođač: EYUP SABRI TUNCER 1923
Šifra artikla: 13494
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

14.00 KM

Količina

Šampon sa arganovim uljem certificiran je sa V-LABEL-om od strane Europske asocijacije vegana i vegetarijanaca, što je dokazano rezultatima ispitivanja u međunarodno akreditovanim laboratorijama da u njegovoj formuli nema životinjskog sadržaja.

Svojom formulom koja sadrži 100% prirodno arganovo ulje pomaže u revitalizaciji suhe i oštećene kose. Arganovo ulje, koje se naziva i drvo života, sadrži visoku količinu vitamina E, dubinski prodire u oštećeni korijen kose, hrani kosu i pruža savršenu obnovu.

Zahvaljujući svojoj formuli obogaćenoj keratinom dobivenim iz biljaka, popravlja oštećenu kosu i pomaže u zgušnjavanju vaše tanke kose.

Sa Biotinom-om, multivitaminskim kompleksom i ekstraktom divljeg kestena u svom sadržaju, pruža intenzivnu njegu zdrave kose i vlasišta, omogućavajući vašoj kosi da povrati prirodni sjaj. Sa svojom posebnom formulom bez parabena, pogodan je za svakodnevnu upotrebu za suhu i oštećenu kosu.

Pakovanje: 600ml
Primjena: Uklonite prozirni sigurnosni poklopac, otvorite pumpu okretanjem u smjeru strelice. Uzmite odgovarajuću količinu šampona na dlan i nježno umasirajte vlasište i zapjenite. Isperite sa dosta vode. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Preporučljivo je koristiti ga kontinuirano za bolje rezultate. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa dosta mlake vode.
Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EYUP, ŠAMPON, ARGANOVO ULJE, SUHA KOSA, OŠTEĆENA KOSA, NJEGA KOSE, EKSTRAKT DIVLJEG KESTENA, BIOTIN, KERATIN