Proizvođač: EYUP SABRI TUNCER 1923
Šifra artikla: 13496
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

12.90 KM

Količina

Certificiran je sa V-LABEL-om od Europske asocijacije vegana i vegetarijanaca, što je dokazano rezultatima ispitivanja u međunarodno akreditovanim laboratorijama da ne sadrži nikakve životinjske sastojke u svojoj formuli.

Sa 100% prirodnim maslinovim uljem u svom sadržaju, održava prirodnu pH ravnotežu vaše kože i vraća izgubljenu hidrataciju. Omogućava efikasno čišćenje vaše kože uz pomoć svog mekog, obilnog sadržaja pjene i aktivnih sastojaka prirodnog porijekla u svojoj formuli koji ne oštećuju kožu.

Profil mirisa, koji uključuje uspješne note tradicionalnih  sapuna od maslinovog ulja, daje vašoj koži osjećaj svježine tokom cijelog dana uz jedinstvenu harmoniju cvjeća, vanilije, sandala i mošusa. Pogodan za svakodnevnu upotrebu na svim tipovima kože.

Dermatološki i mikrobiološki ispitano. Bez parabena.

Pakovanje: 600ml

Primjena: Uklonite prozirni sigurnosni poklopac, otvorite pumpicu okretanjem u smjeru strelice. Uzmite odgovarajuću količinu gela za tuširanje na dlan i lagano masirajte tijelo rukom ili uz pomoć spužvice za kupanje i zapjenite ga. Isperite sa dosta vode. Preporučuje se redovno koristiti za postizanje najefikasnijih rezultata.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EYUP, GEL ZA TUŠIRANJE, MASLINOVO ULJE, HIGIJENA TIJELA, NJEGA TIJELA, HIDRATACIJA, VANILIJA, MOŠUS, CVIJEĆE, PRIRODNA KOZMETIKA