Proizvođač: EYUP SABRI TUNCER 1923
Šifra artikla: 13496
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

12.90 KM

Količina

Certificiran je sa V-LABEL-om od Europske asocijacije vegana i vegetarijanaca, što je dokazano rezultatima ispitivanja u međunarodno akreditovanim laboratorijama da ne sadrži nikakve životinjske sastojke u svojoj formuli.

Gel za tuširanje sa prirodnim uljem makadamije hrani i vlaži vašu kožu svojim 100% prirodnim uljem makadamije bogatim Omega-7, oleinskom kiselinom, vitaminom E i linolnom kiselinom. Sa pH strukturom kompatibilnom s vašom kožom, obilnim sadržajem pjene i uz pomoć aktivnih tvari prirodnog porijekla, osvježit ćete se njegovim snažnim i aromatičnim mirisom uz istovremeno efikasno čišćenje kože. Pogodan za svakodnevnu upotrebu na svim tipovima kože.

Dermatološki i mikrobiološki ispitano. Bez parabena.

Pakovanje: 600ml

Primjena: Uklonite prozirni sigurnosni poklopac, otvorite pumpicu okretanjem u smjeru strelice. Uzmite odgovarajuću količinu gela za tuširanje na dlan i nježno umasirajte tijelo rukama ili uz pomož spužvice za kupanje. Isperite sa dosta vode. Preporučuje se da se redovno koristi za postizanje najefikasnijih rezultata.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EYUP, GEL ZA TUŠIRANJE, ULJE MAKADAMIJE, HIGIJENA TIJELA, NJEGA TIJELA, OLEINSKA KISELINA, LINOLNA KISELINA, VITAMIN E, PRIRODNA KOZMETIKA