Proizvođač: EUCERIN
Šifra artikla: 02150652
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

22.40 KM

Količina

Urea + prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF)

Ovaj nježni, nadopunjujući i učinkovit fluid za pranje vrlo suhe, grube kože može se koristiti svakodnevno i neće ugroziti prirodnu zaštitnu barijeru kože. Obogaćen hidratizirajućom ureom i ostalih prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage spriječit će isušivanje kože.

Eucerin UreaRepair ORIGINAL fluid za pranje sa 5% ureje sadržava isključivo blage sastojke te je stoga pogodan za pranje suhe do izrazito suhe i grube kože. Osim toga, obogaćen je ureom i prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage koji sprječavaju daljnje isušivanje kože i olakšavaju svrbež koji se često pojavljuje uz suhu kožu. Formula ostavlja kožu glatkom i podatnom te je idealna za svakodnevno čišćenje jer hidratizira i pospješuje funkciju prirodne barijere kože.

Fluid za pranje za suhu kožu prikladan je za čišćenje kože koja stari ili kože osoba koje boluju od psorijaze ili dijabetesa. Također se može koristiti i kao pomoćna njega.

Pakovanje: 400ml

Primjena:

Nanijeti malu količinu Eucerin UreaRepair ORIGINAL fluida za pranje sa 5% ureje na ruke, blago zapjeniti i nanijeti na kožu.

Temeljito isprati.

Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji s ostalim preparatima iz Eucerin UreaRepair PLUS linije.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EUCERIN, UREAREPAIR ORIGINAL FLUID ZA PRANJE SA 5% UREJE, NJEGA TIJELA, UREA, GRUBA KOZA TIJELA, PSORIJAZA, DIJABETES, SVRBEZ, TUSIRANJE, PRANJE TIJELA