Proizvođač: EUCERIN
Šifra artikla: 02150684
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

29.90 KM

Količina

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice koja štiti i pruža matirajući učinak za osjetljivu i masnu kožu.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visok do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Kreme za sunčanje podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

Eucerin fluid za zaštitu osjetljive kože od sunca SPF50 je svakodnevna krema za zaštitu lica od sunca koja smiruje osjetljivu i suhu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Krema za zaštitu suhe kože od sunca također uključuje gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

Klinički i dermatološki je dokazano da je Eucerin fluid, koji ne sadrži parfem i ima laganu i kremastu teskturu, za zaštitu osjetljive kože od sunca s faktorom SPF 50, prikladan za osjetljivu, čak i atopičnu kožu.

Pakovanje: 50ml

Primjena: Nanesite ujutro poslije, ili umjesto svog redovitog proizvoda za dnevnu njegu

Može se koristiti u kombinaciji s drugim Eucerin proizvodima za njegu lica, poput onih iz asortimana Eucerin AQUAporin ACTIVE i EucerinHyaluron-Filler

Vaša koža odmah je zaštićena od sunca - nije potrebno čekanje.

Po potrebi nanesite šminku.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EUCERIN, SUN, SENSITIVE PROTECT FLUID SPF50, ZASTITA OD SUNCA, SPF50, UVA, UVB, MATIRA, ANTISHINE, OSJETLJIVA KOZA, MASNA KOZA, AKNE, ATOPICNA KOZA