Proizvođač: DECLARE
Šifra artikla: 02151120
Raspoloživost: In Stock

Cijena:

57.25 KM 114.50 KM

Količina

Za sve tipove kože

Visoko efikasan serum sa morskim kolagenom, čini izgled vaše kože mlađim.

Pigmentacije su vidno su smanjene, a koža izgleda glatko i blistavo, mladalački svježa. Istovremeno se linije i bore brzo i trajno smanjuju, a vaša koža intenzivno se hrani vrijednom, dugotrajnom vlagom. S deklariranim SRC ™ kompleksom za borbu protiv svakodnevnih faktora stresa.

Aktivni sastojci: Ribwort je zeljasta biljka. Citoplazma  dobijena iz lišća sadrži visoku koncentraciju reproducibilnog plantamajosidena. Ovi molekuli pružaju novi način sprječavanja starenja kože inhibirajući razgradnju strukture i povećavajući sintezu strukturnih proteina. Nevjerovatni rezultati nakon mjesec dana: čvršća koža, poboljšana elastičnost kože

Morski kolagen - Kolagen je strukturni protein kože i važan je za snagu i otpornost kože. Riječ je o takozvanoj makromolekuli koja gradi nevidljivi film koji veže vlagu na koži i na taj način trenutno i vidljivo ublažava fine linije i bore.

Ostali sastojci: Ribwort, marine collagen, SRC™ complex, bio-structurine, bio-sensiline, ectoin, pentavitin, hyaluronic acid (short- and long-chained)

Pakovanje: 50ml

Primjena: Uveče  nakon čišćenja, nanesite  kao uobičajni proizvod za njegu kože. Zavrnite poklopac u smjeru suprotnom od kazaljke na satu (približno ½ okretaja), mehanizam za kapanje će se podići na vrh i pipeta će se napuniti serumom. Nastavite okretati poklopac u smjeru suprotnom od kazaljke na satu kako biste otvorili bocu. Serum se istiskuje iz pipete pritiskom na poklopac.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: DECLARE, AGE CONTROL, SERUM ZA LICE, NJEGA PROTIV STARENJA, BORE, ANTIAGE, MORSKI KOLAGEN, KOLAGEN, ELASTICNOST KOZE