Proizvođač: COLLISTAR
Šifra artikla: 12793
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

88.50 KM

Količina

Specijalna struktura "bogate kreme" posebno je dizajnirana da optimizira prijenos glikolne kiseline u tkivo, ojača hidrolipidnu ravotežu kože i pruži koži dodatnu njegu, elastičnost i udobnost. 

Glikolna kiselina ekstrahirana iz šećerne trske sastojak je koji najčešće koriste dermatolozi za tretman pilinga. Kada se nanese na kožu, oslobađa površinu kože od "mrtvih ćelija" što je sprečava da diše. 

Kako bi tretman bio što efikasniji, podnošljiviji i siguran, istraživači Collistara fino su  prilagodili koncentraciju i pH glikolne kiseline i dodali mandelinsku, glukonsku i laktobionsku kiselinu koje imaju postepeno i neagresivno piling djelovanje. Rezultat kombiniranog djelovanja svih ovih sastojaka je savršen tretman kože koji iz dana u dan stimulira promet stanica kože i obnavlja kožu pomažući je vratiti u savršenstvo. 

Glikolna kiselina, Pentavitin® kompleks prirodnih šećera koji ima izrazito hidratantni učinak, ekstrakt Zanthoxylum bungeanum, biljke koja se koristi u kineskoj medicini kao umirujući lijek, UV-A i UV-B filteri. 

Pogodno za sve tipove, izuzev osjetljive i kuperozne kože. 

Pakovanje: 50ml 

Primjena: Masirajte kružnim pokretima od središta lica prema vani, izbjegavajući konture usana i očiju, a od baze vrata prema gore, ujutro i/ili uveče. Završite laganim pritiskom na lice i vrat objema rukama. 


Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: COLLISTAR, PURE ACTIVES, BOGATA KREMA, GLIKOLNA KISELINA, UVA, UVB, ELASTIČNOST, NJEGA LICA, ŠEĆERNA TRSKA, HIDRATACIJA, OBNAVLJANJE KOŽE