Proizvođač: COLLISTAR
Šifra artikla: 12274
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

109.00 KM

Količina

Anticelulit gel-krema za svakondenvnu upotrebu. Njena jedinstvena formula kombinuje izuzetnu efikasnost amazonskog blata, koje se tradicionalno koristi za otklanjanje celulita, sa naprednom Slim-Drone® tehnologijom.

Visokotehnološki kompleks Slim-Drone® ima svojstvo da transportuje veoma snažne lipolitičke aktivne sastojke pravo u ćelije masnog tkiva, čime pokreće njihovo razlaganje.

Amazonsko bijelo blato posebno je bogato mineralnim solima i aktivnim sastojcima, a zahvaljujući svojoj boji i mikronskim granulama, pruža efekat dreniranja i detoksikacije, bez potrebe da se duže drži na koži ili ispira.

Ova originalna i vrlo prijatna tekstura gel-blata obavija tijelo nevidljivim "omotačem za preoblikovanje", koji već u prvom trenutku kožu tijela čini glatkom i črstom. Zahvaljujući osmozi, dodatno podstiče prodiranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože gdje ih zadržava kako bi proizvod maksimalno produžio svoju djelotvornost.

Namijenjeno za sve tipove kože.

Sastav: Slim-drone, ekstrakt morskog grožđa (Coccoloba Uvifera), bijelo amazonsko blato, escin.

Pakovanje: 400ml

Primjena: Svakodnevnim nanošenjem, celulit se povlači, lokalizovane masne naslage i "narandžina kora" postaju manje vidljive, a cijelo tijelo dobija novu, privlačnu siluetu. Preporučuje se za uklanjane svih tipova celulita, a posebno u slučaju prekomjernog zadržavanja tečnosti i kod opuštenih kožnih tkiva. Ne ispira se. Ne masti odjeću.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: COLLISTAR, CELULIT, KREMA, GEL, ZATEZANJE, MASNE NASLAGE, DRENAZA, ZATEGNUTA KOZA, SVI TIPOVI KOZE