Proizvođač: Clinique
Šifra artikla: 13385
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

79.20 KM

Količina

Set sadrži: Moisture Surge 100h 50ml, Moisture Surge Overnight Mask 30ml, Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate 5ml + Neseser

Omogućuje trenutno proticanje vlage sa 174% i održava kožu hidratiziranom i do 100 sati. Sa tehnologijom automatskog nadopunjavanja, pomaže koži da stvori vlastiti izvor vode kako bi se kontinuirano rehidratizirala, a zatim zaključava vlagu za zdrav, nahranjen i sjajan izgled kože.

  • Bio-fermet aloe - Ovaj ekskluzivni sastojak bogat hranjivim sastojcima pomaže koži da zadrži vlagu, napravljen od laktobacila, aktivirane vode aloe i certificiranog organskog praha ekstrakta aloe. Jedna od blagodati procesa fermentacije je što razbija velike molekule u manje veličine, tako da se bolje apsorbiraju u kožu.
  • Hijaluronska kiselina - Ovaj sastojak pomaže u stvaranju "rezervoara vlage" za idealnu hidrataciju. Formula je stručno pomiješana sa dvije različite molekulske težine hijaluronske kiseline.
  • Aktivirana voda aloe - Čista voda ubrizgava se sa ekstraktom lišća Aloe Barbadensis, a zatim se nadopunjava kako bi zadržala pozitivne i negativne jonske naboje što pomaže koži da lakše upija vlagu.


Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: CLINIQUE, MOISTURE SURGE, HIDRATACIJA, NJEGA LICA, SVI TIPOVI, DEHIDRACIJA, HOLIDAY, SET