Proizvođač: BIRKENSTOCK
Šifra artikla: 14230
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

88.00 KM

Količina

Njemački proizvođač anatomske obuće BIRKENSTOCK svoje dugogodišnje iskustvo prenosi sa jedne generacije na drugu od 1774.

Iskustvo u izradi obuće i tradicionalno znanje garantira visokokvalitetnu te najbolju izradu obuće u Saveznoj republici Njemačkoj.

BIRKENSTOCK - made in Germany - je firma s proizvodnjom od kopče do donjišta, te objedinjuje najnovija naučna saznanja u ortopediji i najmoderniju tehnoligiju u izradi obuće, koja pruža komfort u dvije širine.

Model Barbados je sportska papuča sa šesterokutnim uzorkom i natpisom logotipa. Savršen je za svakoga ko posebno traži funkciju i udobnost. Po uzoru na sandalu od plute, ova sandala je napravljena od posebno lagane i fleksibilne EVA. Ovaj visokokvalitetni sintetički materijal bez mirisa koji je testiran na štetne tvari je otporan na udarce, vodootporan i pogodan za kožu. Stoga je savršen za nošenje na plaži, u bašti ili u wellness i spa centrima.

Za više informacija o modelima, dostupnim veličinama i cijeni kontaktirajte nas u našoj kontakt formi ili na broj +387 35 281 555.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: BIRKENSTOCK, ANATOMSKA OBUCA, PAPUCE, LJETO, SANDALE