Proizvođač: AVENE
Šifra artikla: 02150756
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

39.38 KM 52.50 KM

Količina

SunsiMed je namijenjen za kožu preosjetljivu na sunce, on sprječava rizik od nastanka aktiničkih keratoza, raka kože (osim melanoma) i foto-starenje kože.

Ne primjenjuje se na sluznice ili na oštećenu kožu.

Pažljivo pročitajte upute.

Pakovanje: 80ml

Primjena: Primijeniti ravnomjerno svako jutro na lice i tokom dana na dijelove tijela izložene suncu.

Preporučene doze: Lice: 2 potiska, Tjeme: 3 potiska, Vrat: 1 potisak, Dekolte: 1 potisak, Podlaktica: 1 do 2 potiska po podlaktici, Nadlanica: 1 potisak po šaci.

Ponovno primijeniti u slučaju dužeg izlaganja suncu, jakog znojenja ili dodira s vodom. Smanjivanje doze može smanjiti razinu dobivene zaštite.

Mjere opreza - Ne koristiti ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Ako dođe do alergijske reakcije obratite se liječniku. Izbjegnite svaki izravan dodir s očima kako bi se spriječilo nadraživanje (iritacija). U slučaju dodira s očima, odmah isprati s čistom vodom. Ako nadraženost oka ne prestane, potražiti pomoć liječnika. Čuvati izvan dohvata djece. Nema dostupnih podataka o primjeni tokom trudnoće i dojenja, stoga zatražite savjet liječnika. Nakon upotrebe čvrsto zatvorite. Ne primjenjuje se na sluznicu. Ne primjenjuje se na oštećenu kožu. U slučaju istodobnog liječenja zatražiti savjet liječnika. Ne preporučuje se primijeniti neki drugi proizvod u područje koje treba zaštiti jer to može umanjiti djelotvornost preventivne terapije. Ako primijetite bilo koji štetni učinak povezan s primjenom ovog proizvoda, obratite se liječniku.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: AVENE, SUN, ZASTITA OD SUNCA, FOTOSTARENJE, KERATOZE, PREOSJETLJIVOST NA SUNCE

Slični artikli