Proizvođač: MED-EQ
Šifra artikla: 2010292
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

49.90 KM

Količina

DJELOVANJE :
Biljni ekstrakti 30 Days WAISTLINE®-a pomažu u održavanju pravilne funkcije probavnog trakta što omogućava pojačanu eliminaciju štetnih materija. Zdrav probavni trakt omogućava pravilno varenje i optimalnu iskorištenost unijetih hranjivih sastojaka a kada je u kombinaciji sa adekvatnom fizičkom aktivnosti i smanjenim unošenjem šećera i škroba rezultira željenim gubitkom masnih naslaga u području struka. Poželjno je izbjegavati prevelike količine kruha, riže, krompira, rezanaca i drugih namirnica koje sadrže velike količine škroba.

30 Days Waistline tablete su broj 1 preparat za mršavljenje u Skandinavskim zemljama. Norveški preparat koji ubrzava metabolizam i doprinosi bržem gubitku masnih naslaga, sa akcentom na područje oko struka i abdomena. Uspješno kontroliše osjećaj gladi pri čemu nema osjećaj gubitka energije.
30 Days Waistline napravio je značajan, klinički dokazan napredak u prirodnom i zdravom mršavljenju koji sadrži kombinaciju beta glukana, biljnih ekstrakata, hroma i joda.
30 Days Waistline ciljano djeluje na masti u području struka pomoću 1,3 i 1,6 beta glukana za koji je klinički dokazano da podiže cjelokupni imunitet, posjeduje izrazito jake antioksidativne sposobnosti, štiti jetru od štetnih uticaja, pomaže u regulaciji nivoa šećera u singeriji sa hromom, te regulaciji masnoće u krvi i spriječavanju nastanka tumora.
Biljni ekstrakti 30 Days Waistline pomažu u održavanju pravilne funkcije probavnog trakta što omogućava pojačanu eliminaciju štetnih materija.
Dodatak joda doprinosi povećanom oslobađanju energije iz metaboličkih procesa, a time obezbjeđuje optimalnu iskorištenost unijetih hranjivih sastojaka.

SASTAV :
Beta 1,3 i 1,6 glukan 400 mg
Biljni ekstrakt 1200 mg : ekstrakt artičoke 200mg, ekstrakt korijena sladića 200mg, ekstrakt Rhodiola rosea 200mg, ekstrakt maslačka 200mg, ekstrakt šišandre 200mg, ekstrakt mliječnog čička 200mg.
Jod 150 µg (100%)
Hrom 50 µg ( 125%)
Pomoćni sastojci:
Mikrokristalna celuloza, trikalcijum fosfat, silicij dioksid, magnezij stearat, titanium dioksid, stearinska kiselina.

Kome se preporučuje 30 Days Waistline?
Odraslima sa prekomjernom tjelesnom masom ili prekomjernim nakupljanjem masnih naslaga u području struka
Odraslima za podizanje opšteg imuniteta

NAČIN PRIMJENE :
4 tablete na dan (2 ujutru i 2 uveče) prije jela. Jednom postignuti rezultati održavaju se dozom od 2 tablete na dan. Ne uzimajte više od preporučene doze.

PAKOVANJE : 120 tableta
 
 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: BILJNI EKSTRAKTI, 30 DAYS, WAISTLINE, PROBAVNI TRAKT, ZDRAVLJE, VARENJE, MRŠAVLJENJE